3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30, kr. 515,- pr person.
Pris på middag juleaften og nyttårsaften er kr 650,- pr pers.
Barn 5-15 år halv pris.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER.
Fredag 20/12
- Kremet suppe på bruna rotgrønnsaker, toppa med bacon og friske urter
Innhold: selleri, melk - Dampa torskefilet på quinoasalat laget på quinoa fra Lærdal, sitronsaus, sprø Bjorliskinke, glaserte rødbeter
Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri - Suksessterte med blodappelsin- & grapefruitgele, revet sjokolade
Inneholder: egg, mandler, melk, soyalecithin
Lørdag 21/12
- Rømmegrøt fra Heidal ysteri, bruna smør, tørka fenalår fra Bjorli, solbærgele, kornblom
Inneholder: melk, hvete - Helstekt lammelår, pastinakkpure, sautert paprika, rødløk & østerssopp, byggrynsrisotto, rosmarinsjy
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, bygg - Kryddersyltet bær, Rørosrømmekrem, hippen
Inneholder: melk, hvete, egg
Søndag 22/12
- Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep - Einebærglasert røkt svinekam, rosin- & chipothlecouscous, pure av bruna blomkål. Grønnkål, og sjysaus
Inneholder: melk, sennep, hvete - Jordbærmousse, limemarengs, sjokoladejord
Inneholder: egg, melk, soyalecithin
Mandag 23/12 – Jubileumsmeny
Rustad Hotel 90 år!
- Tartar av fersk, røket og gravet laks på rugknekkebrød, dillrømme, mikrogrønt
Inneholder: fisk, rug, hvete, melk, sennep - Kremet skogsoppsuppe med trøffelolje og friske urter
Inneholder: melk - Reinsdyr flatbiff fra Arv med vin- & einebærsjy, pure av bruna kålrot og spisskummen, glaserte rotgrønnsaker, eple- & tyttebærkompott, Duchessepoteter
Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, egg - Fløtepudding med multer, pasjonsfrukttapioka, blåbærtuille
Inneholder: melk, hvete
Tirsdag 24/12
- Hjemmelaget lefse av mandelpotet, rakfisk fra Haadem, rørosrømme, rødbeter, salat, rødløk, dill
Inneholder: fisk, hvete, rug, melk - Juletallerken med ribbe, medisterkaker, medisterpølser, stekte epler og grønnkål, rødkål, sjysaus og tyttebær
Inneholder: hvete, melk, sulfitt, sennep - Krumkake med multekrem
Inneholder: melk, egg, hvete
Onsdag 25/12
- Rødbetcarpaccio, honning- & sennepsvinagraitte, ruccola, valnøtter, chevre
Inneholder: sennep, sulfitt, valnøtter, melk av geit - Confitert lår av Norsk gårdsand, glaserte gulrøtter, knuste småpoteter med gressløk & vårløk, røkte grønne bønner, kirsebærsaus
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, soya - Klassisk hjemmelaget karamellpudding med krem
Inneholder: egg, melk
Torsdag 26/12
- Spekeskinkewraps med Bjorliskinke og kremost, servert sammen med Aasengpølsa,
- geitepølse fra Heidal, Afrodite fra Thorbjørnrud ysteri, salat og kapers.
Inneholder: melk fra ku, får og geit, hvete, rug, bygg - Ovnsbakt laks, grilla pak choy, selleripure, perlespelt fra Holli mølle, sandefjordsmør
Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri - Eple- & rosmarinkake med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
Inneholder: hvete, egg, melk
Fredag 27/12
- Rødbetgrava laks på rugbrød, salat, sennepssaus, mikrogrønt
Inneholder: fisk, egg, sennep, melk, rug, bygg, hvete - Kremet viltgryte, mandelpotetpure, rotgrønnsaker, rørte tyttebær
Inneholder: melk, selleri - Fløtepudding med melkesjokolade, karamelliserte nøtter
Inneholder: melk, soyalecithin, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter, mandler
Lørdag 28/12
- Varmrøkt kamskjell, appelsinkokt couscous, salat, urtekrem
Inneholder: bløtdyr, hvete, melk - Striploin av ungt kjøttfe, kremet Cognac- & rosepeppersaus, ovnsstekt flaskegresskar, aspargesbønner, daphinoise poteter
Inneholder: sulfitt, melk, sennep - Bakt ostekake med kirsebærkompott
Inneholder: hvete, sulfitt, egg, melk
Søndag 29/12
- Løksuppe, med ostegratinert toast
- Inneholder: melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre
- Svinefilet med sennepskrydra potetmos, Puylinseragu, grilla eple, eplesidersaus
- Inneholder: sennep, sulfitt, melk, selleri
- Sjokolademousse med akevitt, kardemommeskum, knuste fettbrød fra Ødegaarden bakeri
- Inneholder: egg, melk, soyalecithin, hvete
Mandag 30/12
- Varmrøkt tunge og hjerte av reinsdyr, med tyttebærkrem og lettsylta kålrot, gulrot og blomkål, purreaske
Inneholder: melk, sennep - Ørret med urteskorpe på bresert fennikel, rød frilisesalat, hvitvinssaus, dillpoteter
Inneholder: fisk, hvete, rug, bygg, sulfitt, sennep, melk - Baileys isparfait, tørka sjokolademousse, kaffesirup
Inneholder: melk, egg, soyalecithin
Tirsdag 31/12 -Jubileumsmeny
Rustad Hotel 90 år!
- Tartar av fersk, røket og gravet laks på rugknekkebrød, dillrømme, mikrogrønt
Inneholder: fisk, rug, hvete, melk, sennep - Kremet skogsoppsuppe med trøffelolje og friske urter
Inneholder: melk - Reinsdyr flatbiff fra Arv med vin- & einebærsjy, pure av bruna kålrot og spisskummen, glaserte rotgrønnsaker, eple- & tyttebærkompott, Duchessepoteter
Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, egg - Fløtepudding med multer, pasjonsfrukttapioka, blåbærtuille
Inneholder: melk, hvete
Onsdag 1/1
- Grønnkål- & pepperrothummus, lettgrilla blomkål, bladpersille, rista kikerter
Inneholder: sesam - Liveche kyllingbryst, salviesurret gnocchi med Sæterost fra Brimi sæter, stekt broccoli, semitørkede tomater, kantarellsaus
Inneholder: hvete, melk, sulfitt, sennep - Solbærmousse, is på Heidalsost fra Stuttreist, rista havre & solsikke
Inneholder: egg, melk, havre
Torsdag 2/1
- Kremet suppe på bruna rotgrønnsaker, toppa med bacon og friske urter
Innhold: selleri, melk - Dampa torskefilet på quinoasalat laget på quinoa fra Lærdal, sitronsaus, sprø bjorliskinke, glaserte rødbeter
Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri - Suksessterte med blodappelsin- & grapefruitgele, revet sjokolade
Inneholder: egg, mandler, melk, soyalecithin
Fredag 3/1
- Spekeskinke fra Bjorli, salat, Sæterost fra Brimi Sæter
Inneholder: melk (upasteurisert) - Langstekt flatbiff av elg fra Østerdalen med grilla elgbratwurst, fleskepannekake med blåbær, honningglaserte rotgrønnsaker, kremet portvinssaus, tørka tyting
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, hvete, rug, egg - Melkepudding med hvit sjokolade. Friske bær og karamellisert hvit sjokolade
Inneholder: melk, soyalecithin
Lørdag 4/1
- Carpaccio av klippfisk, granskuddmajones, bladsalat, kalamata oliven, puffet bygg
Inneholder: fisk, egg, sennep, bygg - Andebryst fra Norsk gårdsand, kremet polenta, rødkål, brokkolini, anissjy
Inneholder: sulfitt, melk, sennep - Gateau Marcel, sjokoladekake med sitronkrem og tørka bringebær
Inneholder: egg, melk, soyalecithin
Søndag 5/1
- Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep - Einebærglasert røkt svinekam, rosin- & chipothlecouscous, pure av bruna blomkål. Grønnkål, og sjysaus
Inneholder: melk, sennep, hvete - Jordbærmousse, limemarengs, sjokoladejord
Inneholder: egg, melk, soyalecithin