3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30, kr. 515,- pr person.
Pris på middag juleaften og nyttårsaften er kr 650,- pr pers.
Barn 5-15 år halv pris.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER.

Fredag 20/12

  • Kremet suppe på bruna rotgrønnsaker, toppa med bacon og friske urter
    Innhold: selleri, melk
  • Dampa torskefilet på quinoasalat laget på quinoa fra Lærdal, sitronsaus, sprø Bjorliskinke, glaserte rødbeter
    Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri
  • Suksessterte med blodappelsin- & grapefruitgele, revet sjokolade
    Inneholder: egg, mandler, melk, soyalecithin

Lørdag 21/12

  • Rømmegrøt fra Heidal ysteri, bruna smør, tørka fenalår fra Bjorli, solbærgele, kornblom
    Inneholder: melk, hvete
  • Helstekt lammelår, pastinakkpure, sautert paprika, rødløk & østerssopp, byggrynsrisotto, rosmarinsjy
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep, bygg
  • Kryddersyltet bær, Rørosrømmekrem, hippen
    Inneholder: melk, hvete, egg

Søndag 22/12

  • Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
    Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep
  • Einebærglasert røkt svinekam, rosin- & chipothlecouscous, pure av bruna blomkål. Grønnkål, og sjysaus
    Inneholder: melk, sennep, hvete
  • Jordbærmousse, limemarengs, sjokoladejord
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin

Mandag 23/12 – Jubileumsmeny
Rustad Hotel 90 år!

  • Tartar av fersk, røket og gravet laks på rugknekkebrød, dillrømme, mikrogrønt
    Inneholder: fisk, rug, hvete, melk, sennep
  • Kremet skogsoppsuppe med trøffelolje og friske urter
    Inneholder: melk
  • Reinsdyr flatbiff fra Arv med vin- & einebærsjy, pure av bruna kålrot og spisskummen, glaserte rotgrønnsaker, eple- & tyttebærkompott, Duchessepoteter
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, egg
  • Fløtepudding med multer, pasjonsfrukttapioka, blåbærtuille
    Inneholder: melk, hvete

Tirsdag 24/12

  • Hjemmelaget lefse av mandelpotet, rakfisk fra Haadem, rørosrømme, rødbeter, salat, rødløk, dill
    Inneholder: fisk, hvete, rug, melk
  • Juletallerken med ribbe, medisterkaker, medisterpølser, stekte epler og grønnkål, rødkål, sjysaus og tyttebær
    Inneholder: hvete, melk, sulfitt, sennep
  • Krumkake med multekrem
    Inneholder: melk, egg, hvete

Onsdag 25/12

  • Rødbetcarpaccio, honning- & sennepsvinagraitte, ruccola, valnøtter, chevre
    Inneholder: sennep, sulfitt, valnøtter, melk av geit
  • Confitert lår av Norsk gårdsand, glaserte gulrøtter, knuste småpoteter med gressløk & vårløk, røkte grønne bønner, kirsebærsaus
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep, soya
  • Klassisk hjemmelaget karamellpudding med krem
    Inneholder: egg, melk

Torsdag 26/12

  • Spekeskinkewraps med Bjorliskinke og kremost, servert sammen med Aasengpølsa,
  • geitepølse fra Heidal, Afrodite fra Thorbjørnrud ysteri, salat og kapers.
    Inneholder: melk fra ku, får og geit, hvete, rug, bygg
  • Ovnsbakt laks, grilla pak choy, selleripure, perlespelt fra Holli mølle, sandefjordsmør
    Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri
  • Eple- & rosmarinkake med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
    Inneholder: hvete, egg, melk

Fredag 27/12

  • Rødbetgrava laks på rugbrød, salat, sennepssaus, mikrogrønt
    Inneholder: fisk, egg, sennep, melk, rug, bygg, hvete
  • Kremet viltgryte, mandelpotetpure, rotgrønnsaker, rørte tyttebær
    Inneholder: melk, selleri
  • Fløtepudding med melkesjokolade, karamelliserte nøtter
    Inneholder: melk, soyalecithin, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter, mandler

Lørdag 28/12

  • Varmrøkt kamskjell, appelsinkokt couscous, salat, urtekrem
    Inneholder: bløtdyr, hvete, melk
  • Striploin av ungt kjøttfe, kremet Cognac- & rosepeppersaus, ovnsstekt flaskegresskar, aspargesbønner, daphinoise poteter
    Inneholder: sulfitt, melk, sennep
  • Bakt ostekake med kirsebærkompott
    Inneholder: hvete, sulfitt, egg, melk

Søndag 29/12

  • Løksuppe, med ostegratinert toast
  • Inneholder: melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre
  • Svinefilet med sennepskrydra potetmos, Puylinseragu, grilla eple, eplesidersaus
  • Inneholder: sennep, sulfitt, melk, selleri
  • Sjokolademousse med akevitt, kardemommeskum, knuste fettbrød fra Ødegaarden bakeri
  • Inneholder: egg, melk, soyalecithin, hvete

Mandag 30/12

  • Varmrøkt tunge og hjerte av reinsdyr, med tyttebærkrem og lettsylta kålrot, gulrot og blomkål, purreaske
    Inneholder: melk, sennep
  • Ørret med urteskorpe på bresert fennikel, rød frilisesalat, hvitvinssaus, dillpoteter
    Inneholder: fisk, hvete, rug, bygg, sulfitt, sennep, melk
  • Baileys isparfait, tørka sjokolademousse, kaffesirup
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin

Tirsdag 31/12 -Jubileumsmeny
Rustad Hotel 90 år!

  • Tartar av fersk, røket og gravet laks på rugknekkebrød, dillrømme, mikrogrønt
    Inneholder: fisk, rug, hvete, melk, sennep
  • Kremet skogsoppsuppe med trøffelolje og friske urter
    Inneholder: melk
  • Reinsdyr flatbiff fra Arv med vin- & einebærsjy, pure av bruna kålrot og spisskummen, glaserte rotgrønnsaker, eple- & tyttebærkompott, Duchessepoteter
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, egg
  • Fløtepudding med multer, pasjonsfrukttapioka, blåbærtuille
    Inneholder: melk, hvete

Onsdag 1/1

  • Grønnkål- & pepperrothummus, lettgrilla blomkål, bladpersille, rista kikerter
    Inneholder: sesam
  • Liveche kyllingbryst, salviesurret gnocchi med Sæterost fra Brimi sæter, stekt broccoli, semitørkede tomater, kantarellsaus
    Inneholder: hvete, melk, sulfitt, sennep
  • Solbærmousse, is på Heidalsost fra Stuttreist, rista havre & solsikke
    Inneholder: egg, melk, havre

Torsdag 2/1

  • Kremet suppe på bruna rotgrønnsaker, toppa med bacon og friske urter
    Innhold: selleri, melk
  • Dampa torskefilet på quinoasalat laget på quinoa fra Lærdal, sitronsaus, sprø bjorliskinke, glaserte rødbeter
    Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri
  • Suksessterte med blodappelsin- & grapefruitgele, revet sjokolade
    Inneholder: egg, mandler, melk, soyalecithin

Fredag 3/1

  • Spekeskinke fra Bjorli, salat, Sæterost fra Brimi Sæter
    Inneholder: melk (upasteurisert)
  • Langstekt flatbiff av elg fra Østerdalen med grilla elgbratwurst, fleskepannekake med blåbær, honningglaserte rotgrønnsaker, kremet portvinssaus, tørka tyting
    Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, hvete, rug, egg
  • Melkepudding med hvit sjokolade. Friske bær og karamellisert hvit sjokolade
    Inneholder: melk, soyalecithin

Lørdag 4/1

  • Carpaccio av klippfisk, granskuddmajones, bladsalat, kalamata oliven, puffet bygg
    Inneholder: fisk, egg, sennep, bygg
  • Andebryst fra Norsk gårdsand, kremet polenta, rødkål, brokkolini, anissjy
    Inneholder: sulfitt, melk, sennep
  • Gateau Marcel, sjokoladekake med sitronkrem og tørka bringebær
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin

Søndag 5/1

  • Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
    Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep
  • Einebærglasert røkt svinekam, rosin- & chipothlecouscous, pure av bruna blomkål. Grønnkål, og sjysaus
    Inneholder: melk, sennep, hvete
  • Jordbærmousse, limemarengs, sjokoladejord
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin