3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30, kr. 515,- pr person. Barn 5-15 år halv pris.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER.

Palmesøndag 13/4

  • Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
    Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep
  • Einebærglasert røkt svinekam, rosin- & chipothlecouscous, pure av bruna blomkål. Grønnkål, og sjysaus.
    Inneholder: melk, sennep, hvete
  • Jordbærmousse, limemarengs, sjokoladejord
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin

Mandag 14/4

  • Rosastekt reinsdyr flatbiff, røkt rømme, salat, sylta selleristang
    Inneholder: melk, selleri, sulfitt
  • Skinnsteikt sei, ertepure, bakte tomater, nøttesmør med soya, dampa gule småepler fra Sel delikatessepotet
    Inneholder: fisk, soya, hvete, melk
  • Valnøttpai, Nyrkrem, portvinssirup
    Inneholder: hvete, egg, melk, sulfitt

Tirsdag 15/4

  • Varmrøkt kamskjell, appelsinkokt couscous, salat, urtekrem
    Inneholder: bløtdyr, hvete, melk
  • Striploin av ungt kjøttfe, kremet Cognac- & rosepeppersaus, ovnsstekt flaskegresskar, aspargesbønner, daphinoise poteter
    Inneholder: sulfitt, melk, sennep
  • Bakt ostekake med kirsebærkompott
    Inneholder: hvete, sulfitt, egg, melk

Onsdag 16/4

  • Rødbetcarpaccio, honning- & sennepsvinagraitte, ruccola, valnøtter, chevre
    Inneholder: sennep, sulfitt, valnøtter, melk av geit
  • Confitert lår av Norsk gårdsand, glaserte gulrøtter, knuste småpoteter med gressløk & vårløk, røkte grønne bønner, kirsebærsaus
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep, soya
  • Klassisk hjemmelaget karamellpudding med krem
    Inneholder: egg, melk

Torsdag 17/4

  • Spekeskinkewraps med Bjorliskinke og kremost, servert sammen med Aasengpølsa, geitepølse fra Heidal, Afrodite fra Thorbjørnrud ysteri, salat og kapers.
    Inneholder: melk fra ku, får og geit, hvete, rug, bygg
  • Ovnsbakt laks, grilla pak choy, selleripure, perlespelt fra Holli mølle, sandefjordsmør
    Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri
  • Eple- & rosmarinkake med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
    Inneholder: hvete, egg, melk

Fredag 18/4

  • Rømmegrøt fra Heidal ysteri, bruna smør, tørka fenalår fra Bjorli, solbærgele, kornblom
    Inneholder: melk, hvete
  • Helstekt lammelår, pastinakkpure, sautert paprika, rødløk & østerssopp, byggrynsrisotto, rosmarinsjy
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep, bygg
  • Kryddersylta bær, Rørosrømmekrem, hippen
    Inneholder: melk, hvete, egg

Påskeaften 19/4 – jubileumsmiddag

  • Tartar av fersk, røket og gravet laks på rugknekkebrød, dillrømme, mikrogrønt
    Inneholder: fisk, rug, hvete, melk, sennep
  • Kremet skogsoppsuppe med trøffelolje og friske urter
    Inneholder: melk
  • Reinsdyr flatbiff fra Arv med vin- & einebærsjy, pure av bruna kålrot og spisskummen, glaserte rotgrønnsaker, eple- & tyttebærkompott, Duchessepoteter
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, egg
  • Fløtepudding med multer, pasjonsfrukttapioka, blåbærtuille
    Inneholder: melk, hvete

1. påskedag

  • Løksuppe, med ostegratinert toast
    Inneholder: melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre
  • Svinefilet med sennepskrydra potetmos, Puylinseragu, grilla eple, eplesidersaus
    Inneholder: sennep, sulfitt, melk, selleri
  • Sjokolademousse med akevitt, kardemommeskum, knuste fettbrød fra Ødegaarden bakeri
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin, hvete