3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30, kr. 515,- pr person. Barn 5-15 år halv pris.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER.
Palmesøndag 13/4
- Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep - Einebærglasert røkt svinekam, rosin- & chipothlecouscous, pure av bruna blomkål. Grønnkål, og sjysaus.
Inneholder: melk, sennep, hvete - Jordbærmousse, limemarengs, sjokoladejord
Inneholder: egg, melk, soyalecithin
Mandag 14/4
- Rosastekt reinsdyr flatbiff, røkt rømme, salat, sylta selleristang
Inneholder: melk, selleri, sulfitt - Skinnsteikt sei, ertepure, bakte tomater, nøttesmør med soya, dampa gule småepler fra Sel delikatessepotet
Inneholder: fisk, soya, hvete, melk - Valnøttpai, Nyrkrem, portvinssirup
Inneholder: hvete, egg, melk, sulfitt
Tirsdag 15/4
- Varmrøkt kamskjell, appelsinkokt couscous, salat, urtekrem
Inneholder: bløtdyr, hvete, melk - Striploin av ungt kjøttfe, kremet Cognac- & rosepeppersaus, ovnsstekt flaskegresskar, aspargesbønner, daphinoise poteter
Inneholder: sulfitt, melk, sennep - Bakt ostekake med kirsebærkompott
Inneholder: hvete, sulfitt, egg, melk
Onsdag 16/4
- Rødbetcarpaccio, honning- & sennepsvinagraitte, ruccola, valnøtter, chevre
Inneholder: sennep, sulfitt, valnøtter, melk av geit - Confitert lår av Norsk gårdsand, glaserte gulrøtter, knuste småpoteter med gressløk & vårløk, røkte grønne bønner, kirsebærsaus
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, soya - Klassisk hjemmelaget karamellpudding med krem
Inneholder: egg, melk
Torsdag 17/4
- Spekeskinkewraps med Bjorliskinke og kremost, servert sammen med Aasengpølsa, geitepølse fra Heidal, Afrodite fra Thorbjørnrud ysteri, salat og kapers.
Inneholder: melk fra ku, får og geit, hvete, rug, bygg - Ovnsbakt laks, grilla pak choy, selleripure, perlespelt fra Holli mølle, sandefjordsmør
Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri - Eple- & rosmarinkake med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
Inneholder: hvete, egg, melk
Fredag 18/4
- Rømmegrøt fra Heidal ysteri, bruna smør, tørka fenalår fra Bjorli, solbærgele, kornblom
Inneholder: melk, hvete - Helstekt lammelår, pastinakkpure, sautert paprika, rødløk & østerssopp, byggrynsrisotto, rosmarinsjy
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, bygg - Kryddersylta bær, Rørosrømmekrem, hippen
Inneholder: melk, hvete, egg
Påskeaften 19/4 – jubileumsmiddag
- Tartar av fersk, røket og gravet laks på rugknekkebrød, dillrømme, mikrogrønt
Inneholder: fisk, rug, hvete, melk, sennep - Kremet skogsoppsuppe med trøffelolje og friske urter
Inneholder: melk - Reinsdyr flatbiff fra Arv med vin- & einebærsjy, pure av bruna kålrot og spisskummen, glaserte rotgrønnsaker, eple- & tyttebærkompott, Duchessepoteter
Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, egg - Fløtepudding med multer, pasjonsfrukttapioka, blåbærtuille
Inneholder: melk, hvete
1. påskedag
- Løksuppe, med ostegratinert toast
Inneholder: melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre - Svinefilet med sennepskrydra potetmos, Puylinseragu, grilla eple, eplesidersaus
Inneholder: sennep, sulfitt, melk, selleri - Sjokolademousse med akevitt, kardemommeskum, knuste fettbrød fra Ødegaarden bakeri
Inneholder: egg, melk, soyalecithin, hvete
