3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30, kr. 515,- pr person. Barn 5-15 år halv pris.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER.

Partallsuker:

Mandag

  • Rosastekt reinsdyr flatbiff, røkt rømme, salat, sylta selleristang
    Inneholder: melk, selleri, sulfitt
  • Skinnsteikt sei, ertepure, bakte tomater, nøttesmør med soya, dampa gule småepler fra Sel, delikatessepotet
    Inneholder: fisk, soya, hvete, melk
  • Valnøttpai, Nyrkrem, portvinssirup
    Inneholder: hvete, egg, melk, sulfitt

Tirsdag

  • Rømmegrøt fra Heidal ysteri, bruna smør, tørka fenalår fra Bjorli, solbærgele, kornblom
    Inneholder: melk, hvete
  • Helstekt lammelår, pastinakkpure, sautert paprika, rødløk & østerssopp, byggrynsrisotto, rosmarinsjy
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep, bygg
  • Kryddersylta bær, Rørosrømmekrem, hippen
    Inneholder: melk, hvete, egg

Onsdag

  • Rødbetcarpaccio, honning- & sennepsvinagraitte, ruccola, valnøtter, chevre
    Inneholder: sennep, sulfitt, valnøtter, melk av geit
  • Confitert lår av Norsk gårdsand, glaserte gulrøtter, knuste småpoteter med gressløk & vårløk, røkte grønne bønner, kirsebærsaus
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep, soya
  • Klassisk hjemmelaget karamellpudding med krem
    Inneholder: egg, melk

Torsdag

  • Spekeskinkewraps med Bjorliskinke og kremost, servert sammen med Aasengpølsa, geitepølse fra Heidal, Afrodite fra Thorbjørnrud ysteri, salat og kapers.
    Inneholder: melk fra ku, får og geit, hvete, rug, bygg
  • Ovnsbakt laks, grilla pak choy, selleripure, perlespelt fra Holli mølle, sandefjordsmør
    Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri
  • Eple- & rosmarinkake med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
    Inneholder: hvete, egg, melk

Fredag – Jubileumsmeny

  • Tartar av fersk, røket og gravet laks på rugknekkebrød, dillrømme, mikrogrønt
    Inneholder: fisk, rug, hvete, melk, sennep
  • Kremet skogsoppsuppe med trøffelolje og friske urter
    Inneholder: melk
  • Reinsdyr flatbiff fra Arv med vin- & einebærsjy, pure av bruna kålrot og spisskummen, glaserte rotgrønnsaker, eple- & tyttebærkompott, Duchessepoteter
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, egg
  • Fløtepudding med multer, pasjonsfrukttapioka, blåbærtuille
    Inneholder: melk, hvete

Lørdag

  • Varmrøkt kamskjell, appelsinkokt couscous, salat, urtekrem
    Inneholder: bløtdyr, hvete, melk
  • Striploin av ungt kjøttfe, kremet Cognac- & rosepeppersaus, ovnsstekt flaskegresskar, aspargesbønner, daphinoise poteter
    Inneholder: sulfitt, melk, sennep
  • Bakt ostekake med kirsebærkompott
    Inneholder: hvete, sulfitt, egg, melk

Søndag

  • Løksuppe, med ostegratinert toast
    Inneholder: melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre
  • Svinefilet med sennepskrydra potetmos, Puylinseragu, grilla eple, eplesidersaus
    Inneholder: sennep, sulfitt, melk, selleri
  • Sjokolademousse med akevitt, kardemommeskum, knuste fettbrød fra Ødegaarden bakeri
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin, hvete

Oddetallsuker:

Mandag

  • Varmrøkt tunge og hjerte av reinsdyr, med tyttebærkrem og lettsylta kålrot, gulrot og blomkål, purreaske
    Inneholder: melk, sennep
  • Ørret med urteskorpe på bresert fennikel, rød frilisesalat, hvitvinssaus, dillpoteter
    Inneholder: fisk, hvete, rug, bygg, sulfitt, sennep, melk
  • Baileys isparfait, tørka sjokolademousse, kaffesirup
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin

Tirsdag

  • Rødbetgrava laks på rugbrød, salat, sennepssaus, mikrogrønt
    Inneholder: fisk, egg, sennep, melk, rug, bygg, hvete
  • Kremet viltgryte, mandelpotetpure, rotgrønnsaker, rørte tyttebær
    Inneholder: melk, selleri
  • Fløtepudding med melkesjokolade, karamelliserte nøtter
    Inneholder: melk, soyalecithin, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter, mandler

Onsdag

  • Grønnkål- & pepperrothummus, lettgrilla blomkål, bladpersille, rista kikerter
    Inneholder: sesam
  • Liveche kyllingbryst, salviesurret gnocchi med Sæterost fra Brimi sæter, stekt broccoli, semitørkede tomater, kantarellsaus
    Inneholder: hvete, melk, sulfitt, sennep
  • Solbærmousse, is på Heidalsost fra Stuttreist, rista havre & solsikke
    Inneholder: egg, melk, havre

Torsdag

  • Kremet suppe på bruna rotgrønnsaker, toppa med bacon og friske urter
    Innhold: selleri, melk
  • Dampa torskefilet på quinoasalat laget på quinoa fra Lærdal, sitronsaus, sprø bjorliskinke, glaserte rødbeter
    Inneholder: fisk, melk, sennep, selleri
  • Suksessterte med blodappelsin- & grapefruitgele, revet sjokolade
    Inneholder: egg, mandler, melk, soyalecithin

Fredag -Jubileumsmeny

  • Tartar av fersk, røket og gravet laks på rugknekkebrød, dillrømme, mikrogrønt
    Inneholder: fisk, rug, hvete, melk, sennep
  • Kremet skogsoppsuppe med trøffelolje og friske urter
    Inneholder: melk
  • Reinsdyr flatbiff fra Arv med vin- & einebærsjy, pure av bruna kålrot og spisskummen, glaserte rotgrønnsaker, eple- & tyttebærkompott, Duchessepoteter
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, egg
  • Fløtepudding med multer, pasjonsfrukttapioka, blåbærtuille
    Inneholder: melk, hvete

Lørdag

  • Carpaccio av klippfisk, granskuddmajones, bladsalat, kalamata oliven, puffet bygg
    Inneholder: fisk, egg, sennep, bygg
  • Andebryst fra Norsk gårdsand, kremet polenta, rødkål, brokkolini, anissjy
    Inneholder: sulfitt, melk, sennep
  • Gateau Marcel, sjokoladekake med sitronkrem og tørka bringebær
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin

Søndag

  • Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
    Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep
  • Einebærglasert røkt svinekam, rosin- & chipothlecouscous, pure av bruna blomkål. Grønnkål, og sjysaus
    Inneholder: melk, sennep, hvete
  • Jordbærmousse, limemarengs, sjokoladejord
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin