Minimum antall gjester: 15 voksne
Meny 1
Kyllingrullade med urter og pistasjnøtter,- sennepskrydra potetsalat, frisk salat, tyttebærvinagraitte
Inneholder: melk, egg, pistasjnøtter, sennep
Grilla laksefilet, saltbakt selleri, grønnkål, hvitvinssaus, dillolje, småpoteter
Inneholder: melk, fisk, sulfitt, sennep, selleri
Karamellpudding med cognackrem
Inneholder: melk, egg
Meny 2
Jordskokksuppe, grilla kamskjell og dill. Brød og smør.
Inneholder: melk, bløtdyr, selleri, hvete, rug, bygg.
Hvitløks- & rosmarinmarinert flatbiff av lam, sauterte grønnsaker, aspargesbønner, rosmarinsjy, fløtegratinerte poteter.
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri.
«Mor Monsen» med einer og tyttebær, sylta multer og vaniljeis.
Inneholder: melk, hvete, egg, sulfitt.
Meny 3
Tunfisk tataki med sesam, chilikrydret gresskarpure, persillesvamp, frisk salat.
Inneholder: fisk, sesam, selleri, egg, hvete.
Rosastekt andebryst fra Norsk gårdsand. Potetpure, rødkål, smørdampa brokkolini og anissjy.
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt.
Sjokolademousse, kakaosmuler, sprø honningkake, tindvedkrem.
Inneholder: melk, hvete, egg, soyalecithin.
Meny 4
Honningmarinert og varmrøkt ørret, urtekrem, rødbet- & limetapioka, salat, ristede gresskarkjerner.
Inneholder: fisk, melk.
Helstekt striploin av ungt kjøttfe. Pastinakkpure, friske asparges, sylta rød delikatesseløk, saltbakte poteter, rødvinsjy.
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri
Sitron- & marengspai, bringebærgele.
Inneholder: melk, hvete, egg.
Meny 5
Vellagra Tronfjell spekeskinke fra Østerdalen, grilla middelhavsgrønnsaker, olivenolje, bøffelmozzarella.
Inneholder: melk.
Flatbiff av reinsdyr fra Arv, helkaramellisert persillerot, gulrotpure, sylta rød delikatesseløk, kremet portvinssaus og røstipoteter.
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt
Yoghurtmousse, hjemmelaget krokan, cognacmarinerte kirsebær.
Inneholder: melk, mandler
Tilvalg
To ganger servering av hovedrett.
Ostetallerken, 3 modne oster, portvinsrosiner og frøknekkebrød
Inneholder: melk, sulfitt, rug, havre, sesam.
Vi gjør nødvendige tilpasninger i forhold til opplyste allergier og andre diettbehov som gis beskjed om i henhold til avtale.