For booking ring +47 62 33 64 64 eller send e-post til [email protected]
Kurs og konferanse – menyer middag
Fjelluften skjerper appetitten og god mat er vårt varemerke. Vi på Rustad Hotell & Fjellstue mener at maten er en svært viktig del av oppholdet og er opptatt av at dere som gjester skal ha en god matopplevelse hos oss.
Menyer for grupper:
Meny 1
- Tronfjell skinke med salat og Bufast ost fra Avdem
Inneholder: melk (upasteurisert) - Ovnsbakt kveite, mandelpotetpuré, smørsaus med rogn og gressløk, dampet asparges.
Inneholder: fisk, melk, sulfitt - Sjokoladefondant med vaniljeis og sylta kirsebær
Inneholder: melk, soyalecithin, hvete, egg
Meny 2
- Pastramilaks med sitronmajones, urteolje, rugbrødsmuler, reddik
Inneholder: fisk, egg, sennep, rug, bygg, hvete - Rosastekt flatbiff av reinsdyr, pastinakkpuré, kremet portvinssaus, honningbakte høstlige grønnsaker, røstipoteter, ingefærsylta eple
Inneholder: fisk, melk, soya - Yoghurtmousse, karamellisert hvit sjokolade og blåbær- & limekompott
Inneholder: melk, soyalecithin
Menyvalg og antall gjester må bestilles senest 14 dager før ankomst.
Kjøkkenet hjelper til med spesielle dietter.
Se møteservering HER.
Pakker
Please select listing to show.
Eventplanlegger
Inger poster funnet