Ny sesong betyr ny meny! Vi lanserer ny meny for sommeren 2022. Kjøkkenet har lagt seg i selen for å skape fristende lunsj- og 3-retters middager som vil gi vann i munnen på de fleste av oss.
Menyen er satt sammen av retter med norske tradisjoner, laget på en ny måte.
-Vi har satt sammen en meny med klare, tydelige smaker. Mange ting er satt sammen, men meningen er at man skal klare å skille smakene fra hverandre, forteller food & beverage manager Øyvind Sjøgren Johansen.
Menyen er laget fra norske hovedråvarer.
-Vi prøver så langt det rekker å bruke norske og lokale råvarer, sier Øyvind.
Det meste på menyen er nytt, men vi har en gjenganger som er så populær at den har vært med i flere år.
-Desserten med kaken Gateau Marcel er en populær klassisker, forteller Øyvind.
Menyen er spekket med høydepunkter hver dag. Kokken vegrer seg for å dra frem noen favoritter blant hovedrettene, men smakspanelet var ekstra begeistret for kalven, den melkebakte kyllingen og langtidsstekt svinenakke.
Her er det med andre ord mye å glede seg til.
-Menyene våre er sesongbasert. Vi varierer og fornyer oss, men kvaliteten er den samme som alltid. Vi gleder oss til å la deg friste, avslutter Øyvind.
Fra 20. juni er hotellet åpent daglig. Vi ønsker hotellets gjester og middagssultne hyttegjester eller forbisyklende velkommen til restauranten.
Se vår smakfulle sommermeny med 3-retters middager
Vel bekomme!